En härlig helg väntar

Världens bästa torsdag är snart över och jag har sådan feeling! I morgon är det FREDAG och det är en härlig helg som väntar mig. Jag och Johan ska nämligen åka till min hemstad Linköping för lite festliga aktiviteter.

(Dagens sms-konversation mellan mig, mam och Johan)

FREDAG – Halvdag på kontoret och sedan åker vi i racerfart ned till Linköping. I morgon händer det, ett STORT och efterlängtat möte ska ske. “Mamma, pappa.. Det här är min pojkvän Johan. Johan, det här är mamma Cattis och pappa Anders”. Efter presentationen ska jag bara njuta av att hänga med mina älsklingar och även av mammas prestationsångest i köket. Det ska bli en fröjd att skåda.

(Jag och mamma firar vår underbara terass i Palma)

LÖRDAG – Jag börjar dagen med att visa Johan det vackra med Linköping. Var äter man lunch? Hit me! Jag har tappat det helt. Efter lunch rullar Johans kompis Max in på tågstationen för att joina oss på kvällens festligheter. Då gör vi oss i ordning och klockan 17.00 drar vi på oss hattarna och åker ut till min vän Philips lilla stuga på Kvarns Herrgård. Där ska vi käka kräftor, sjunga snapsvisor och dansa med många av mina favoriter.

SÖNDAG – Min plan är att vi vaknar jobbigt sent, njuter av en bra baksmälla och äter en redig pangfrulle. Sedan tänker jag mig att vi kollar Disney tills vi är körklara och åker då tillbaka hem till Stockholm. Väl hemma ska jag äta en dundergod bakismiddag.

En bra helg väntar alltså. Har du några roliga planer?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!