#phippeskräftstjärt = Not a lovely sunday

Hej Henrietta! Vad gjorde du igår?

Jag var på Phippes övergrymma kräftis som ni nästa får ”hänga med på” imorgon. 

Vad gör du nu då?

 Jag tänkte precis blogga om min fina helg men gav upp rätt snabbt. Har haft en RIKTIGT okreativ bakissöndag och det är viktigt att tillåta ibland. Istället lyssnar på DEN HÄR låten och njuter av att jag precis struntat i att skriva ett vettigt blogginlägg. 

Imorgon är det en ny vecka. Vad ser du mest fram emot? 

Att skicka ut min och Johans magiska ”Save the date” och Wrapps kick-off. ”Orange is the new black party”… Ni hör, det kommer att bli fett! 

Vad var bäst igår? 

Att jag fick dansa med ett gäng jag gillar väldigt mycket. 

Jaja, nu ska jag slänga igen min Mac, käka en tallrik fultaco, äta choklad och njuta av helgens sista timmar. I morgon är ni välkomna tillbaka, då bjuder jag på min helg i bilder och lite annat skoj. PUSS!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!