Sämsta dagen i orange


Här sitter jag vid matbordet (min nya kontorsplats) och har pausat jobbet med en liten photo boothsession. Det var länge sedan, men Petra Tungården påminde mig om att det kan vara en bra lösning ibland när det är mycket att göra… Vilket stämmer väldigt bra in på mig nu. Jag längtar till denna dag är slut. Den har gått så extremt långsamt och jag har inte haft feeling eller känt glädje en enda gång idag… Kan inte sätta fingret på vad det är och det är det ABSOLUT värsta jag vet! Om jag ska spekulera nu i skrivande stund så tror jag att det beror på att det är mycket att göra på jobbet (snarare kommer att bli) kombinerat med att jag bor i en lägenhet där bomben precis slagit ned. 

Näe ni… Nu var klagmajan i farten, men varje dag kan faktiskt inte bjuda på flow och det är jag gärna öppen med. Tur att det snart är en ny dag och att resten av vecka bjuder på SÅÅ sjukt mycket kul!!!! 

Ville bara säga hej och gagga lite. Vi hörs senare med lite mer kärlek <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!