I´m ready for ”Orange is The New Black”

I morgon är det dags för ”Orange is The New Black Party” med mitt Wrapp. Det är en kick-off, men såklart inte en vanlig sådan. Kvällen är full av massa härliga överraskningar som jag tyvärr inte får skriva om här. Det kan nämligen vara så att någon av mina fina kollegor råkar kika in och översätter bloggen med Google Translate. Då är överraskningarna inte längre några överraskningar. Det enda jag kan nämna är att färgen orange är ett måste. Sprang snabbt ut och letade efter detta ”måste” idag på lunchen och hittade lite olika huvudbonader som föll mig i smaken. Sååå svårt att välja men valet föll till slut på nedanstående. Tre slingor och en turban. BÄÄM!

Skickade ut lite inspiration till kollegorna. Ska bli så kul att se vad alla tar på sig i morgon!

Nu har jag och Johan precis ätit Myllymäkis asiatisk pyttipanna som var riktigt god. En perfekt vardagsrätt med mycket hetta som som ni också borde laga. HÄR hittar ni receptet. Mums! Nu ska vi mysa och kolla Bonde söker fru. PUSS <3 

Ps. Ursäkta kvalitén. Får tillbaka min kamera ikväll. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!