Veckan fortsätter bra.

I morse var det dags för ännu ett pass med FannieKamsportslabbet. Idag var det armarna som fick jobba och jag ville gråta från start till mål. Men som efter varje pass är jag nu världens gladaste människa. Gårdagens sura miner är alltså glömda och jag blickar istället framåt. 

x I morgon anordnar jag ett trevligt frukostseminarium med Wrapp @ Urban Delis nya ställe på Sveavägen. Är du marknadschef eller allmänt nyfiken på Wrapp? Varmt välkommen! Det är bara att maila mig.

x Väl tillbaka på kontoret börjar jag och tjejerna rodda inför kvällens grymma kick-off. Orange is The New Black Party”. 

x Innan Wrapps kick-off drar igång vid 18 springer jag över till Devote-kontoret för en liten workshop med alla deras ”toppbloggare”. Och jag är en av dem? Ja. Det ska bli kul att äntligen få träffa mina bloggkollegor. 

x 18.00, baren öppnar och kick-offen med världens bästa gäng drar igång. TAGGAT! 

x Dagen efter ska jag på bloggfrukost med Nespresso Jung Relations. Känns lite knasigt då Jung är en PR-byrå jag skulle ha börjat jobba hos efter mitt år på Berghs.

x Spika det sista inför ett yogaevent Wrapp ska ha tillsammans med den grymma drycken NOA Relaxation

x HEEEELG som är riktigt oplanerad. I love oplanerade helger.

x Jag och Johan måste i alla fall skicka ut inbjudningar till vår fest. ”Save The Date” gick ut igår…Så taggad!! Därför bjuder helgen på köp av partyprylar och outfits till det. 

x Bio, AW, laga en grymmig asian-middag, gå på Absolut Arts utställning på Clarion i Skanstull och bara ha det härligt. 

 

Det låter väl rätt härligt? Mycket Wrapp och mycket blogg att se fram emot. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!