Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I like Nespresso friday!

”Bienvenuti!”. Nemen tackar tackar! 

Såklart italienskan ska snacka italienskt kaffe! 

Rätt skön morgonvy! 

Stina, jag och Andrea / Några bilder lånade från Michaela och Andrea.

Efter min intensiva gårdag hade jag egentligen behövt en himla massa “snoozar” i sängen, men så blev det inte. Jag var tidigt uppe och började istället dagen på JUNG där Michaela och Nespresso bjudit in till en drömmig italiano-frulle. De hade gjort det så himla mysigt, det var nästan som att kliva in på ett spa. Jag bjöds på ”skitsnack” med ett gäng härliga brudar, en alldeles förträfflig frukost och såklart riktigt gott kaffe. Vi fick smaka på Nespressos nya limited edition-kapslar Milano och Palermo, jag testade båda sorterna och Palermo föll mig nog mest i smaken. Mitt hjärta slår hårt för starkt kaffe!

Kan man börja en ganska tung arbetsdag på ett bättre sätt? Nej, det kan man absolut inte och därför ska jag aldrig mer snooza! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand