Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New in

Säg hej till två nya älsklingar! Jag älskar min lila fluff, får alltid fina komplimanger när jag bär den och det är även många som frågat om den här på bloggen. I lördags fick jag ett sug efter en till fluff, så jag drog med mig Johan till en av min absoluta favoritbutiker här i Stockholm för att kika på massa fluffisar. Denna gång föll valet på en roströd och jag är kär igen. Ett par schyssta solbrillor i trä hoppade också ned i påsen. Är de inte tuffa? Jag har redan tusen par, men enligt mig kan man aldrig ha för många. 

Nu sitter jag hemma och jobbar i mjukisdress, har även skurat hela lägenheten som jag snart inte längre ska bo i. Väldigt spännande kom jag att tänka på nu i skrivande stund… I kväll ska jag bara gotta mig med en påse naturgodis och fortsätta leta efter drömlyan på Hemnet. Älskar söndagar! Det är lixom okej att inte göra något vettigt, som faktiskt är och har varit mitt mål med denna helg.

Ha nu en underbar söndagskväll så hörs vi i morgon! Då får ni ‘min helg bild ‘. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand