Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag: Bloggevent hos Devote.se & Orange is The New Black Party med Wrapp

Min torsdag bestod av tre event, två med Wrapp och ett med Devotes alla toppbloggare. Frukostseminariet och fixet inför “Orange is The New Black” har jag redan hunnit berätta om, så här kommer fortsättningen av min torsdag.

Klockan 17.00 sprang jag över till Devotes kontor som ligger i huset bredvid Wrapp, perfekt! Margaux och Michaela hade dukat fint och personligt. (Baxat bilden från Margaux

Jag fick en guldmedalj (bästa godiset för övrigt!) och fina ord. Jag som är rykande färsk i bloggänget kände mig varmt välkommen. 

Två tuffa jurister var på plats och berättade om olika typer av näthat och lärde oss ett och annat. De visade flera verkliga case som fick mitt armhår att resa sig och panna att rynka sig. Efter snack om näthat och intressanta diskussioner kom Foodora och levererade nygrillade burgare från Gnarlys, allas kameror var snabbt framme. Jag som skulle äta med Wrapp granskade mina proffsiga bloggkollegor, jag har mycket att lära om man säger så. 

Innan jag sprang tillbaka till Wrapps event Nr. 2, och dagens sista, ville jag föreviga min första bloggträff med en gruppbild. Vi tog en bild, jag sa hej då och de högg in i sina burgare. Tack tjejer för en härlig träff och ett varmt mottagande!

När jag kom tillbaka till kontoret hade mina vänner i festkommitén gjort SÅÅ himla fint! Fick en chock och lite dåligt samvete över att jag inte hjälpt till med de sista detaljerna! Här stod det inte hamburgare på menyn, Lisa hade beställt grym mat från Carotte

Innan alla gäster/kollegor anlände tog jag en ‘kvällens outfit‘. Hittade inget snyggt plagg i orange så jag jobbade huvudbonad istället. 

Efter härligt mingel slog vi oss till bords för att prata om Wrapp och vår mycket spännande framtid. 

Jag, Lisa och vår nya kollega Abhi matchade snyggt i väntan på att få hugga in på livets buffé.

Vi hade tryckt ut våra core values på fina flaggor som nu ska få pryda kontoret.

BACKSTAGEBILD! Jag och festkommitén avbröt middagen några gånger för att bjuda på show och överraskningar. En av gångerna fick jag den stora äran att ansvara för konfettikanonen. 

Jag gömde den bakom ryggen och spelade trumpet med Lisa innan jag skulle tajma den med musiken.

Efter en härlig middag och massa överraskningar var det dags för dessert. Jag, Carolina och Jude gick med glada miner ut mot köket..

Där hade vi laddat upp med en orange chokladfontän som smakade romerska bågar, frukter och marshmallows att doppa och lite salta pinnarna. Vad vore en fest utan dessa klassiska pinnar? 

Carolina hade gjort en fin Wrapp-tårta på pumpa…

…som Anne och alla vi andra tyckte var awesome! 


Efter vårt söta avslut på middagen drog vi igång festen. Dansgolvet och ett färgglatt drinkbord med massa härliga frukter att pynta med väntade på oss. Gott och lyxigt! Här har vi mina grymma ‘tech-kollegor’ Marcus, Adría och Carolina.

Vi höjde musiken och började slå våra klackar i taket. 

Alixandra och Carolina

Avslutade min magiska torsdagskväll med lite ‘macarena-dans’. 

En intensiv, kul och alldeles underbar dag. Klart slut torsdag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand