Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag älskar veckans schema!

Vad händer i veckan Henrietta? 

Tisdag → Idag har jag jobbat, precis som vanligt. Har bl.a roddat med ett gäng inbjudningar till ett sjukt mysigt frukostevent Wrapp ska ha tillsammans med drycken Noa Relaxation om några veckor. Nu ikväll ska jag jobba och trycka in mig en lax jag precis tog ut från ugnen. 

Onsdag → Säger god morgon med ett svettigt pass på Kampsportslabbet, grymma Fannie Redman ska mörda mig som hon gör varje onsdag. Sedan följer en ganska vanlig dag på Wrapp, eller så vanlig den kan bli på en startup. Det händer alltid något nytt. Efter det ska jag på ett galet gott event som chokladmästaren Lindt bjudit in till. ‘Choklad verkstad’ stod det i inbjudan och det tackar jag INTE nej till, mina allra närmsta vet att jag är ett stort fan av Lindtkulor (de i röd och guldig förpackning är favoriterna). Det sägs även att den schweiziska chokladmästaren ska ge mig sina hemligheter bakom kulorna. Jag dör. Ge mig onsdag NU! 

Torsdag → Börjar dagen med “Breakfast club with Eskil”, en ny grej vi börjat med här på Wrapp. Alla på företaget är välkomna att bjuda in till frukost för att inspirera om valfritt ämne, denna gång är det Eskil som bjudit in. Jag ska alltså lära mig mer om tech denna morgon! Dagen fortsätter sedan med jobb, jobb, jobb. Klockan 17.00 möter jag upp min nya bloggkollega Lovisa Barkman för att gå på en göttig pressmiddag som Flitr styr på Burger & Lobster. Där ska vi tugga burgare och höra Molly Sandéns stämma i bakgrunden. Gött! 

Fredag → Inga planer, men jag röstar för lite AW-drinkar. 

Lördag → Jag ska få min efterlängtade födelsedagspresent av Johan. Vi åker till Yasuaragi, som jag velat göra så himla länge, och klär oss i kimonos, göttar, yogar och äter en teppanyakimiddag. Längtar! 

Söndag → Ska äta Yasuragi-frulle, gosa med honom och åka in till stan igen. Jag hoppas på solsken och en härlig söndagspromenad!

Ska du göra något skoj? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand