Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sneak från lek i chokladverkstaden & Lisa på #Shesayssthlm

Jag behövde inte leka med mig själv på Lindts Chokladverkstad. Duracellkaninen Margaux var på plats och vi har fått roa oss i ett hav av choklad. Då menar jag bokstavligen ett hav. Mer om detta paradis i morgon. Det enda negativa med att jag var på detta paradis…

…var att jag missade Lisas tal på ‘Shesays Sthlm‘. Men lovat är lovat.  Jag fick i alla fall höra det när hon övade på kontoret och jag säger bara WOW, den här kvinnan, min kollega, har verkligen en förmåga att inspirera. Talet handlade om hennes resa i en extremt mansdominerad bransch och allt hon sa påminde mig om att ingenting är farligt. Ett ‘YES‘ är bra. Ett ‘YES‘ kan inte leda till döden. Ett ‘YES‘ kan bara bli fel och då kan nästa ‘YES‘ bara bli bättre. Jag är glad och stolt över att jag är den som fått möjligheten att teama med bästa Lisa. Arrangörerna hade bett mig beskriva henne med tre ord till introduktionen och jag sa: ‘Big devoted heart‘. 

Vilken dag! Var på Kampsportslabbet i morse och denna gång var det jobbigare än någonsin. Jag kämpade mig igenom hela passet och det firar jag nu med ett gäng Lindorkulor som jag fick med mig hem. Jag roffade med mig så många kulor att fyra stora nävar inte kommer att märkas. Ni ska få se! Vi snackar kilo…. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand