Sneak från lek i chokladverkstaden & Lisa på #Shesayssthlm

Jag behövde inte leka med mig själv på Lindts Chokladverkstad. Duracellkaninen Margaux var på plats och vi har fått roa oss i ett hav av choklad. Då menar jag bokstavligen ett hav. Mer om detta paradis i morgon. Det enda negativa med att jag var på detta paradis…

…var att jag missade Lisas tal på ’Shesays Sthlm’. Men lovat är lovat.  Jag fick i alla fall höra det när hon övade på kontoret och jag säger bara WOW, den här kvinnan, min kollega, har verkligen en förmåga att inspirera. Talet handlade om hennes resa i en extremt mansdominerad bransch och allt hon sa påminde mig om att ingenting är farligt. Ett ’YES’ är bra. Ett ’YES’ kan inte leda till döden. Ett ’YES’ kan bara bli fel och då kan nästa ’YES’ bara bli bättre. Jag är glad och stolt över att jag är den som fått möjligheten att teama med bästa Lisa. Arrangörerna hade bett mig beskriva henne med tre ord till introduktionen och jag sa: ’Big devoted heart’. 

Vilken dag! Var på Kampsportslabbet i morse och denna gång var det jobbigare än någonsin. Jag kämpade mig igenom hela passet och det firar jag nu med ett gäng Lindorkulor som jag fick med mig hem. Jag roffade med mig så många kulor att fyra stora nävar inte kommer att märkas. Ni ska få se! Vi snackar kilo…. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!