Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I have found my Rami Hanna.

I veckan mötte jag upp min vän Stella och tog massa schyssta bilder till bloggen, som en liten uppstart. Vi har nämligen besämt oss för att göra massa balla grejer ihop, både stillbild och rörligt. Det känns helt fantastiskt att jag äntligen/redan hittat min Rami Hanna. Hittat och hittat… jag har känt Stella nästan hela mitt liv och hon har alltid varit ett pro bakom kameran. På tal om något annat så älskar jag min nya fluffjacka, måse nog köpa en tredje. 

HÄR hittar ni hennes nystartade fotoblogg. Är hon inte ett geni så säg? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand