Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Kapa frippen?

Jag får ofta höra ”klipp av dig håret igen Henrietta!”, och väldigt ofta känner jag för att göra det också. Jag kapade hela kalufsen dagen innan jag skulle påbörja min behandling på sjukhuset för cirka 2 år sedan, som en liten kickstart på mitt nya liv som väntade runt hörnet. Då trodde jag aldrig att jag skulle älska den kortklippta killfrippen så mycket som jag har gjort. Nu har jag i alla fall låtit det växa ut… Men vet i tusan alltså. Har du en åsikt? Tyck gärna till. Jag behöver nämligen fixa håret snart.

Ganska nykapat och nyfärgat.

Några månader efter. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind