Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pontus Frithiof drar ordningsregler till min oktoberfest

En dag när jag hade tråkigt ringde jag min vän Pontus Frithiof och frågade om jag fick ha fest, han jublade och sa ”Allt för dig Henriettajag stänger Restaurang Pocket”. Så nu ska jag och pojkvännen ha en magisk oktoberfest dit vi bjudit in ett stort gäng favoriter och sköningar. Nu när vi ska stänga hans resturang och förvandla den till ett grisigt München känner jag stort ansvar och kom på att lite ordningsregler kan vara bra att kommunicera redan nu. Jag bad Pontus langa över lite regler att dela med våra gäster, självklart svarar han med en film av det seriösare slaget. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind