En onsdag at Wrapp

Ännu en dag på jobbet är förbi och som vanligt har den inte varit en annan dag lik. Jag får dagligen frågor om mitt jobb och om Wrapp, många som frågar gör det med anledning av att de vill börja jobba hos oss (helt förståeligt). Mina dagar varierar som sagt, men jag tänkte att jag delar med mig av denna onsdag, men med lite lite ljug för att framstå som duktig.

07.00 – Vaknade, kollade igenom min privata Instagram, gick sedan in på Wrapps och uppdaterade med en post. Satte sedan på mig träningskläderna och gick till Kampsportslabbet för ett mördarpass tillsammans med PTn Fanny Redman och mina Wrapp-brudar. LÖGN! Idag mådde jag inte hundra när jag vaknade och skippade därför dagens pass. Men så brukar mina onsdagar börja.

9.30 – Tillbaka på Wrapp! Käkade vid skrivbordet och betade av ett bra gäng mail. Både i min egna inkorg och på mailen där jag kommunicerar med de som varit “testpiloter” av Wrapps betaversion sedan maj. Telefonen ringde också och det var inredningsbloggaren Andrea Brodin som ville prata lite skit. Näää…inte skit, men prata ville hon i alla fall. 

10.00 – Satte ihop delar av en taggad PR-plan som ska presenteras för vår partner i morgon.

11.00 – Jag och Lisa sprang över gatan för ett möte med Modern Women Media, då med bland annat underbara Margaux. Vi diskutera och bollade roliga saker som jag inte tänker berätta här. 

12.00 – Lunch på Pocket by Pontus, var annars? Den här wallenbergaren, gjord på massa firrar, är SÅ god och du borde äta den.

13.00 – Tog en kaffe och skrattade högt med Carolina och Lisa. Fortsätte sedan med PR-planen och mailen. Ett gäng OSA-mail till ett yogaevent vi snart ska ha trillade in. Kul! Kul! 

14.00 – Time for some social media! Jag gjorde lite nya poster, socialiserade med användare och hade möte med vår desginer Jesper om den nya designen som ska vara klar till den stora lanseringen med Nordea.

15.00 – Pälsade på mig, fyllde vattenflaskan och tog en promenad bort till Blasieholmen för ett möte med Linda på United Influencers. Spännande, trevligt och hemligt.

16.00 – Gick hem och fortsatte jobbade hemifrån. Köttade mail och bollade samtidigt lite frågeställningar med mina kollegor över chatten. Just nu rör det mesta lanseringen. Hoppas alla ni (Nu börjar ni bli många) som läser har Nordea, då har ni nämligen en riktigt kul julmånad framför er.

Nu är det kväll och jag sitter som alltid och jobbar lite. Som Community Manager kan jag aldrig riktigt släppa jobbet, det gäller att ständigt vara redo för att kunna bemöta det som kommer in i våra digitala kanaler. Jag måste även hålla koll på trender och allt som händer runt omkring, annars är det svårt att göra schysst kommunikation och göra Wrapp riktigt relevant.  

Ps. Ryktet säger att min pojkvän ska gästblogga i morgon. Hehehe… Spännande! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!