Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En TYPISK tisdagskväll hemma hos mig och J.

Ibland kommer dagar, speciellt när hösten precis är kommen, då jag inte orkar någonting. Igår möttes jag av just en sådan dag. Jag orkade inte lägga tid på att gräva fram något snyggt i min alldeles för djupa garderob och inte heller bestämma mig för vad jag var sugen på att äta till middag. Dessa dagar är viktiga att tillåta och det har jag alltid haft svårt för att göra. Men nu har jag bestämt mig. Om jag känner mig orkeslös FÅR jag gå klädd som en trasa, äta en slaffsig take away och lägga mig i sängen och kolla på rätt värdelösa YouTube-klipp. Därför gjorde jag just allt det igår, men lägg till en godispåse och att jag gjorde det med världens goaste kille. LIVET!

Sushi från ESA = Dröm

Efter take away gick vi till Coop….

…och köpte godis. Sedan slängde vi oss i sängen, tittade på de meningslösa YouTube-klippen och åt upp alla sötsaker. Somnade gott som tusan och vaknade idag upp som två små änglar <3 

PS. Jag är riktigt vass på Snapchat när jag har en dålig dag. Följ mig @hfromholtz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind