Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdagslunch på Pocket.

Jag älskar mitt jobb och mina kollegor, men fasen vad jag ÄLSKAR att lämna kontoret för en mysig lunchtimme med mina vänner, eller kanske en helt ny bekantskap. Att för en timma få utbyta tankar om dagen och övrigt i livet, med någon jag inte gaggar med mellan 9-17, ger mig så mycket inspiration och energi. 

Idag hade jag bokat in en lunchdejt med mina två nya kollegor Sofie och Martina (bloggkollegor), även kallade mina nya vänner. Martina kan jag även kalla för ‘granne’ och Sofie för min ´kokbok´. (Sorry för dålig bild tjejerMen den är ändå mysig)

Jag hade på mig min nya och gröna mockaklänning. UTAN strumpebrallor ska tilläggas! Har hela dagen fått frågan om jag inte fryser och svaret har varje gång blivit: “Nej, jag passar på tills dagen då det inte är OK kommer”.

Jag åt fisk- och skaldjursfrikassé med rotfrukter som var mycket god. Ingenting kan väl bli äckligt i en riktigt smörig och gräddig sås? Yum!

Fina Martina åt köttbullar, som alltid. Hehe. Hennes favoritbullar hittar ni på Broms! Pontus köttbullar var så små och söta att jag bara ville pussa på dem. 

Och Sofie, som driver en av mina favoritbloggar Foodstories, tog en rätt som var ny på menyn. Halstrad lax med färskpotatis och bea. Det låter lustigt men Sofie gav tallriken en stor tumme upp!

Vi diskuterade roliga och hemskt arbetsplatser, snackade om livet med en blogg och såklart blev det en himla massa matsnack. Dessa tjejer delar det stora matintresset med mig, om deras kanske inte är större. Sofie driver ju en matblogg lixom. Det är därför jag kan kalla henne för min ‘kokbok’, hon tipsar om så mycket god mat som gör vardagen lite härligare.

Sedan gick jag, med mina nakna ben, glatt tillbaka till kontoret. Dagen har sedan gått i ett och nu är det kväll. Ska strax slänga in en lax i ugnen, slå på “Fest hos Bindefelt” och efter det äta en (kanske två) näve av mina lindorkulor jag fick med mig hem från eventet med Lindt förra veckan.

Fin dag och god mat. Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand