Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Rådjursmys, Ankan 25 år och världens bästa vän <3

Min helg började i fredags med fikamys för födelsedagsbarnet Alixandra på jobbet. Den här bilden på Lisa talar för hur härligt vi hade det på den kanske sista fikastunden ute på terassen innan vi flyttar till nya lokaler.

Födelsedagsbarnet hade själv fixat fika och bjöd oss på raw food-tårta med smak av espresso. Jag som alltid varit skeptisk till det här med raw food blev positivt överraskad, det smakade faktiskt efterrätt. Men måste ändå säga att jag hellre äter en vanlig sötsak, typ en ‘Rice Crispies-tårta’. YUM! 

Vid 17.30 traskade jag och fina Anne bort till Rörstrandsgatan och avslutade jobbveckan med en mysig AW. Vi hann dra igenom ett gäng trevliga ämnen innan J ringde och sa ‘Nu blir det rådjur!‘. Då kramades vi hej då och sa ‘Ses måndag!‘.

Jag kom hem till detta och en pojkvän jag fått leva utan i en hel vecka. 

 Vi båda var hungriga och J började laga mat. Jag fick titta på, käka goda korvar och smutta på vin. Fredagslyx!

Till rådjuret hade han gjort en riktigt god potatisgratäng och rödvinsås. Jag blev bortskämd och glad!  

Vi satt länge och bubblade, pratade om livet och om händelser veckan bjudit på. Till slut kom sötsuget och då slängde vi oss i soffan, käkade godis och kollade på OC. 

Det blev lördag och vädret var magiskt, vilket är = ut och gå en mysig långpromenad. Efter frukosten drog vi på oss det mest chillade vi kunde hitta i garderoben och gick ut. Kepan fick jag dock inte ta med.. 

Här kan man va! 

Vi stannade till utanför Grand och köpte kaffe. 

Slog oss ned, klagade på det glödheta kaffet och försökte skaffa lite solbränna innan vi traskade vidare. 

Vi dissade den planerade Djurgårdsrundan och tog oss ut på Skeppsholmen istället. Mysigaste rundan om du frågar mig, perfekt lång för en latmask lixom. Där satte vi oss igen för att njuta av solen som vi snart inte ser mer på ett bra tag. 

Mitt i njutandet kom ett litet hunddagis med boxerhundar och jag blev kär. Min favvo-vovve!

Efter några timmars promenad gick vi till Vigårda för lunch. J åt ‘månadens by Steffo Törnqvist’ som var en lyxburgare med anklever- och tryffelcreme, cognac och picklad grön tomatJag åt Stockholms godaste (och mest privärda) kycklingsallad.

Såhär slutar det om någon säger ‘mmmm, den här va riktigt god‘ till mig. Då kan man glömma att får ha maten ifred. 

Efter lunchen tog vi en sväng på stan innan vi gick hem för att göra oss i ordning för kvällens galej. Jag fick inte med mig en tjocktröja som planerat, istället fann jag ett par superbrallor till kvällen.

18.30 kom mina saknade ‘Berghstjejer‘ hem till oss på drink innan vi skulle vidare och fira Annika 25 år. 

Världen bästa Lisa blåste upp min och hennes present. Ett presentkort på en drömmig tjejmiddag på Shibumi i form av uppblåsbar chamapgneflaska. 

lekte bartender och levererade en himla god drink gjord på äpplejuice, ingefära och tonic. Ny favvo! 

Vi körde ‘nyhetsvarvet’ och Sandra levererade. Som alltid.  

Jag, Sandra och Lisa <3 

1. Ledsen / 2. Arg / 3. Bitch / 4. Kär (jag ser mer livrädd ut)

Jag hade på mig mina nya superbrallor från Zara, skinnjacka från Mango och i öronen hängde jag Chanel

När klockan slog 20.00 beställe vi en UBER och pälsade på oss. 

Sen kom vi till festen och möttes av två bedårande värdinnor och födelsedagsbarn. GRATTIS IGEN <3  

De hade roddat så fint med roliga och riktigt uppstyrda laglekar. Här är jag och mitt gula lag glada efter vinsten i ‘Beer Pong’. 

Jag och Sandra <3 

Sen hittade jag livets festdetalj. Tror ni förstår nog att jag hängde här inne en bra stund. 

Klädd i Marie Antoinette.

<3 

Lisa, jag och födelsedagsbarnet. Två väldigt viktiga personer i mitt liv. 

Efter lekar och mingel var jag tvungen att ta farväl för att dra vidare till nästa galej.

Det blev några timmars dans till dängor på Wall innan jag och åkte hem och kvällsvickade med riskakor och lindorkulor.  Vi somnade sedan gott i vår nybäddade säng (finns det något bättre?) En superlördag med mina supertjejer! 

Igår vaknade jag tidigt och var trött som tusan, men blev snabbt pigg när jag kom på att en lång Skype-date med världens bästa vän väntade. Nu har hon varit borta i snart 3 månader och det är 104 dagar kvar… Det är jobbigt att hon inte är hemma hos mig just nu. Livet är lixom så himla härligt, men det är lite som att jag sitter och äter världens godaste spegetti bolognese utan PARMESAN! Ni fattar? 

Efter veckans bästa timmar med Mallan kröp jag ned under täcket för söndagsfilm, choklad och te. 

En väldigt fin helg. Tack livet! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand