Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens tips – I am a food blog

Jag är rätt jobbig när det kommer till att ta beslut om vilken mat jag ska laga eller vilken restaurang jag ska besöka. ‘Det gamla vanliga’ är för tråkigt och därför måste jag alltid experimentera och testa nya maträtter och restauranger. Efter en dag på jobbet är jag inte en alldeles för kreativ själ och för att hitta tillbaka och bli inspirerad brukar jag ta mig en titt in på några av alla matbloggar jag läser. 

I am a Food Blog är en av mina största inspirationskällor när det kommer till mat, jag är helt tokig i hennes blogg. Bilderna är otroliga, recepten spännande och allt låter så förbaskat gott. Om du inte har en blekaste aning om vad du är sugen på och inte vill äta stekt falukorv måste du gå in där. Du kommer garaterat hitta något nice! Det HÄR receptet på en vitnamesisk nudelsoppa med citrongräs är jag sugen på just nu. Kanske till kvällen? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand