Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagens tips – I am a food blog

Jag är rätt jobbig när det kommer till att ta beslut om vilken mat jag ska laga eller vilken restaurang jag ska besöka. ‘Det gamla vanliga’ är för tråkigt och därför måste jag alltid experimentera och testa nya maträtter och restauranger. Efter en dag på jobbet är jag inte en alldeles för kreativ själ och för att hitta tillbaka och bli inspirerad brukar jag ta mig en titt in på några av alla matbloggar jag läser. 

I am a Food Blog är en av mina största inspirationskällor när det kommer till mat, jag är helt tokig i hennes blogg. Bilderna är otroliga, recepten spännande och allt låter så förbaskat gott. Om du inte har en blekaste aning om vad du är sugen på och inte vill äta stekt falukorv måste du gå in där. Du kommer garaterat hitta något nice! Det HÄR receptet på en vitnamesisk nudelsoppa med citrongräs är jag sugen på just nu. Kanske till kvällen? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind