Firre på Spring.

Den här dagen har varit så fin, aktiv, varierande och lyxig. Började med att bli mördad av världens bästa Fanny Redman (som precis börjat blogga igen på Metro Mode) Det var lika tufft som varje gång, men idag kände jag mig starkare och kunde genomföra varje övning med tyngre vikt och mer korrekt. En häftig känsla! Efter det traskade jag hem, slängde mig in i duschen och åkte vidare till Nöjesguiden för ett möte med  Pelle Tamleht. En cool kille som Wrapp ska göra bra saker med inom kort. 

Klockan tickar snabbt på förmiddagar. När vi var klara med mötet på NG var det redan dags för lunch. Idag var vi bjudna till Restaurang Spring för att avnjuta en härlig måltid samt ta en titt på deras lokal som vi kanske ska ha julfest i. Aldrig hört talas om Spring tidigare vilket är ett skämt kan jag säga nu efter dagens besök. 

Jag åt kolja som serverades med bakad rotselleri, råhyvlad rotselleri, brynt smör, rostade solrosfrön, citron och så ett mjölkskum. Herregud, den här firren var M A G I S K ! Och det här betalar man endast 145 kr för? Helt klart underpris. 

Lisa åt lättgravad sotad lax med betor, fänkål, ärtor, dill, citron och sprucken gräddfil. Såg också gott ut.

Det är rätt fint det här med att planera julfester 😉 Vi sa det, jag och Lisa, att lyxigare avbrott på onsdagar är himla bra. Det blir lite av en påminnelse på att helgen är nära. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!