Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 snapshots.

Dagens outfit.

Dagens dryck

Dagens date.

Tre snapshots från vad helgen bjudit på hittills! Jag har gjort mycket men min lördag har inte bjudit på så mycket kalas direkt. Jag har nämligen flyttat över mitt liv till Johan (Hej sambolivet), alltså mycket packande, svett och bärande idag. Men jag fick i alla fall lite lördagsfeeling när jag mötte upp Lotten och Gabriella för lite lördagsdrinkar på Strandvägen 1. Den härliga drycken smakade så himla gott efter min och J:s kämpiga förmiddag.  

Nu då? Lördagsmys med film och choklad. Jag är trött och orkar inte med en vassare uppdatering ikväll. Vi hörs i morgon bitti istället tycker jag. Då ska ni få en fet uppdatering och så ska jag hälsa alla mina nya läsare välkomna.

Puss & Happy Saturday! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand