Johan svarar – Del. 1

Hur träffades ni?

Instagram… Se nedan. 

Första gången du träffade Henrietta, vad var ditt första intryck av henne?

En tuff brud i lyxförpackning – kortfattat. Mitt första intryck var att shit, vi kommer ha en väldigt rolig kväll ihop. Vi hittade kemin direkt. Hennes oblyghet framkom också snabbt… Jag sprang snabbt iväg till baren för lite påfyllning och under dessa 5 minuter hann hon både be bordsgrannarna att ta en bild samt publicera den på sin Instagram. Resultatet ser ni nedan.

Vad vet du som ingen annan vet om Henrietta?

Jag vet en hel del men jag tror inte att jag ses som en särskilt pålitlig pojkvän om jag låter alla hennes läsare ta del av det. Men jag kan bidra med några goingar:

 • – När vi äter sushi så äter hon upp så fort som möjligt för att sedan kunna sitta och doppa pinnarna i sojan och surpla vilket verkligen är jättekonstigt och ocharmigt.
 • – Vägrar sova med kuddar.
 • – Gillar inte nötterna i naturgodiset utan gnager av chokladen och överlämnar nötterna till papperskorgen dvs. mig.
 • – Hon är extremt duktig på att rita.

Vad föll du för med Henrietta?

Inte var det hennes dialekt i alla fall 😉 Hennes ärlighet och att vara totalt orädd inför hur hon uppfattas. Väldigt ofta innan man lär känna varandra så känner man sig lite för, det gjorde inte den här kvinnan. Det var raka rör från dag 1 och jag charmades av just detta. Sen får hon mig att skratta och det har alltid varit viktigt för mig. Sen är hon otroligt snäll, omtänksam, rolig och råsnygg. Det var svårt att inte falla.

 

Vilka sidor stör du dig på?

Kanske att maten hinner kallna efter att vi fotat livet ur alla stackars dumplings och köttbitar vi tillagat. Annars stör jag mig inte utan jag tror att vi är riktigt duktiga på att prata om det mesta och förstå samt respektera varandras olikheter.

Hur tacklar du Henrietta och hennes sociala medier?

Det första jag frågade damen när vi träffades var: “Vad är grejen med alla dina sociala kanaler”?

Totalt oförstående då jag själv har en något blygsam instagram (den är dock sjukt ball) har jag med tiden ändrat uppfattning och förstår mycket bättre vilka fördelar och möjligheter som finns. Numera tycker jag att det är sjukt kul och ska erkänna att jag blivit en linslus på senare dagar. Men det betyder fortfarande inte att jag tycker det är underbart att ha en kamera i ansiktet innan jag ska somna.

Vad pratar ni om när ni är ensamma?

En av de bästa sakerna med Henrietta är att det alltid finns något att prata om och diskutera.

Vi har aldrig haft tråkigt. Tro mig – när vi är sura så pratar vi. Mer specifikt så är det väldigt mycket diskussioner om mat, nya restauranger som vi vill testa, karriär, inredning, känslor, platser att besöka men också vardagliga saker som hänt under dagen. Kontentan är att vi pratar väldigt mycket och frågar du personalen på Yasuragi som både stängde restaurangen och gick hem så kan de intyga detta.

 

Det sämsta med Henrietta?

Hennes morgonhumör…. Läs två frågor ned. 

Vad är Henrietta bra på?

Jävligt mycket om du frågar henne. Jag skulle säga att hon har en inställning till livet som är beundransvärd. Hon ser lösningar istället för problem och snackar inte utan genomför det hon pratar om. Det uppfattar jag gör henne till en fin flickvän, vän och kollega. Sen gör hon helt sinnessjuka knäckebröd – dröm!

 

När skrattar ni som mest?

Vi skrattar mest hela tiden och har väldigt enkelt till skratt båda två men det är roligare att berätta när vi inte skrattar och jag lovar Henrietta skrattar inte på morgonen – då söker hon STRID! Då finns det alltid något att anmärka på – “för stora bitar i fruktsalladen” eller “varför kokar du alltid så lite kaffe”. Det roliga är om jag hade hackat millimeter små fruktbitar eller kokat hundra liter kaffe så hade det ändå varit för lite. Vem har sagt att det är enkelt hela tiden? 

Vad gör Henrietta till en bra flickvän?

Hon är den klart mest öppna och ärligaste person jag träffat. Det är två både viktiga och fina egenskaper som jag värderar högt. Jag vågar påstå att jag aldrig träffat någon som är så kommunikativ vilket gör att allting blir så enkelt med henne. Jag tror att när något är extremt enkelt med någon, oavsett situation, så vet man att man har hittat rätt.

 

Vad gjorde ni senast ihop?

Vi åt mexmat och flyttade över hennes grejer till mig. Så nu är vi sambos! Mer om det i hennes så kallade ’Helgen på bild’. 

 

När skäms du över Henrietta?

Kanske när vi är på gymmet och hon springer på löpbandet och envisas med att inte bara lyssna på Sean Paul låtar utan också ska sjunga med och spela luftgitarr. Lite imponerande men ändock skämmigt. Då flyr jag!

Hur är det att ha en flickvän som har erfarenhet av ätstörningar?

Det första jag la märke till med Henrietta är att hon känner sig själv otroligt bra. Som jag tidigare berättat så pratar vi om allt och har inga hemligheter. Därför har vi pratat väldigt mycket om detta och främst för att förstå hur mycket en sådan här erfarenhet formar en som person. Hon brinner väldigt mycket för den här frågan och jag tror att hon i framtiden kommer föreläsa om just detta. Jag tycker att hon är en väldigt bra förebild utifrån vad hon har gått igenom och gör idag i livet.

Jag oroar mig inte över gamla hjulspår då hon varje kväll klockan 21 rycker i armen och vill dra med mig och köpa kvällsgodis eller när någon rotar i skafferiet efter knäckebröd på natten..

Någon som är lik Henrietta Fromholtz? 

En östskötsk Mia Skäringer. Både den sura och glada varianten. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!