Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Idag är det en onsdagskaos

Började dagen med en härlig försovning. Efter en raggardusch och lite concealer sprang jag bort till Nordea för att fira vårt samarbete med champagnefrukost. Tack vare försovningen missade jag skumpan och fick istället hugga in på resterna. En halvbra start kan man säga. 

Mellan 13-16 var dagen bara intensiv och härlig. Vår app (Wrapp för er som inte vet vad jag jobbar med) trendade på AppStore (!!) och så firade vi vår VD Aage som fyllde 50 år. Mellan intensivt jobb och kalasande sprang jag iväg och löste mitt kaos till lördagsoutfit jag fick hem här om dagen. Oktoberfestklänningen var alldeles för kort och avslöjande så jag löste det genom att köpa en ‘liten’ extra kjol (Ni ska få se!). 

Efter jobbet sprang jag till matbutiken och köpte lite firre (som jag alldeles strax ska sätta tänderna i). Det blev varken ostron eller löjrom från Kalix, men det var mest fotovänligt. Efter handlingen var det dags att gå hem till ett boende som jag just nu bara kallar för KAOS. 

Blev väldigt ivrig när jag klev innanför dörren. I samma sekund som jag började rodda med flyttlådorna kom jag på att jag ville testa hur dagens inköp till min alldeles för korta oktoberfestklänning blev. Som ni ser blev min dag bara rörigare och outfiten inte så mycket bättre…  

Jag är så arg på mig själv. Det är INGET som är oktober över den här utfiten… Jag ser ut som en rysk ballerina. Men nu är det som det är. Två flätor får ”lätta” upp det hela.  

Nog om min röriga och härliga dag. Firren jag köpte har precis ställts på bordet, jag är hungrig och tänker hugga in nu. Vi hörs i morgon och då lovar jag att det är lite mer ordning på mig. Känner hur rörigt och oklart det här inlägget blev.

PS. Blir SÅ glad för alla kommentarer och att ni är så många som börjat hänga med här. 

Stor PUSS till Er <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt