SÖNDAGSLISTAN

Vad har du gjort idag?

Jag vaknade, sa till J “vilken succékväll vi kirrde igår”, promenerade in till stan, käkade lunch på icha icha och just nu bakar jag knäcke. Ikväll ska jag och J bara dega, köpa någon slafsig take away, kramas, glo och äta godis. Kan man fira en hektisk succévecka på ett bättre sätt? Det tror jag inte. 

(Lunch på icha icha)

Vad har varit bäst i veckan?

Vecka 44 har varit den roligaste på länge. Det har varit härligt på både Wrapp och i mitt privata liv. Men på första plats placerar sig min och Js oktoberfest på Pocket igårkväll. I morgon ska ni få se hur magiskt vi hade det när jag publicerar ’Min helg på bild’.

Vad har varit sämst i veckan?

Stressen. Så blir det när man gjort ett riktigt dåligt schema. Oktoberfest, flytt och lansering med Wrapp på en och samma vecka. 

 

Vad har du sett för filmer?

Ingen film men Solsidan, Bonde söker fru och Idol har rullat på TVn.

 

Har du ätit något gott? 

Mycket. Men för att nämna några: Fish taco med pankopanerad torskrygg, sushi från ESA och det magiska fatet med tyska delikatesser på Pocket igårkväll.

Har du gråtit något?

Jag har väldigt lätt till gråt och fäller tårar i både glada och jobbiga stunder. Senast i natt rann en och annan tår ned från min kind. Båda mina systrar åkte upp till Stockholm i helgen bara för min och festens skull. Så runt 02 när de stod framför mig fick jag bara ett sådant härligt lyckorus. Kom att tänka på hur glad jag är över att vi alla mår så bra idag och att vi har en fantastiskt fin relation. 

 

Vad längtar du efter?

Att köpa en lägenhet som känns så jäkla rätt.

Till nästa skidresa.

31 januari. Dagen då världens bästa tjej och kompis kommer hem från Australien.

 

Vad vill du tipsa om?

Till dig som har Nordea som bank vill jag tipsa om att du denna veckan kommer att kunna koppla ditt bankkort till Wrapp (Appen jag jobbar med). Till dig som inte har Nordea har jag inget vettigt tips. 

 

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?

Då jag roddat med spellistan till festen har det inte gått en timme utan att jag lyssnat på något tyskt eller i stil med låten nedan. Men ’Life’ blev kvällens stora hit så den får bli sammanfattningen. 

Vilka emojis får sammanfatta veckan?

Ölsejdlarna som skålar och Apple Watchen. 

 

Nu ropar pojkvännen ”Jag vill ha mat!” och så får det bli. Ha en underbar söndag så hörs vi i morgon fina ni.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!