Fifatisdag

Nu är jag äntligen tillbaka i livet, alltså pigg, glad och härlig. Viktigt! Den här veckan är nämligen lite extra hektisk på Wrapp då vi lanserar vårt samarbete med Nordea nu på fredag. ’Tech’ ska se till att appen är fantastisk, ’sälj’ att vi har riktigt vassa varumärken med oss och vi på ’marketing’ ska kommunicera hela grejen till typ dig som läser. Just nu är det en del influencersamarbeten, middagar, event och sociala medier jag sitter med. Mycket men kul! 

Pausade dagen och mötte upp min älskade kusin Karolina för en lunch på Pocket. Så glad att hon äntligen flyttat hem efter ett par år i Barcelona! Ni kommer att få se och höra mer om henne här på bloggen, främst för att vi kommer att hänga en himla massa, men också för att hon är framtidens stjärna i modebranschen. Jag ska be om att få publicera något av allt fint hon skapar. Galen är hon!

Vi båda åt fisk. 

Och var glada.

Efter jobbet var jag fortsatt pigg och gick till Balance. Det var länge sedan jag kände suget efter att gå till gymmet, men nu jäklar kör vi! 

Och nu står jag här och lagar thaikyckling till ett gäng skrikande grabbar som sitter med var sin speldosa i handen.

Mysigt med besök, även fast jag inte får vara med och leka. Skönt att få hänga lite själv men samtidigt vara omgiven av lite ljud och härliga män.

Jaja, nu ska jag springa iväg och köpa mig en godispåse som jag kan njuta av när jag hänger på Pinterest. Nya tag i morgon. Ser fram emot att träffa ett UF-företag som valt att ha mig som rådgivare för första gången. Spännande och kul!  

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!