Måndagsångest

En härlig och festlig lördag visar sig oftast på måndagen för mig, och därför föredrar jag att kalasa på fredagar. Jag var riktigt tråkig och nere hela dagen men när jag kom hem vände humöret om snabbt. Johan hade köpt en fin måndagspresent till mig, tröttheten slog ut i asgarv och så lagade vi god middag som alltid. Igår fick jag önska mat och som alltid när jag bestämmer blir det något asiatiskt som hamnar på tallriken. Smått strimlad kyckling (ska egentligen vara kycklingfärs), morötter, svamp, silverlök, chili, färsk ingefära, vitlök, fisksås, soja, sesamolja, massa lime och koriander. Nom nom! 

Vi hörs senare raringar <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!