Work work.

Vaknade upp alldeles för sent idag. Så sent att jag missade Kampsportslabbet med vår bästa PT Fannie… Suck. Jaja, det var bara att slänga på sig något vitt och fräscht, be Johan ta två bilder och sedan springa direkt till Wrapp. Hatar när jag missar ett bra träningstillfälle, dagen blir lite sämre och jag har svårare att hålla mig pigg från start till mål. 

Annars då? Har varit extremt tyst och fokuserat på kontoret idag, även vid mitt annars ganska bubbliga bord. Vi släpper ju stora nyheter i morgon och allt måste vara på sin plats till dess. Ni får se vad som händer i morgon. TAGGAD! Fick dock en liten jobbpaus i form av ett härligt besök över lunchen. Ett UF-företag från Viktor Rydbergs Gymnasium mailade mig för några veckor sedan och frågade om jag ville bli deras rådgivare, och självklart ville jag det. 

Nöjda mamman i mitten. 

Så idag har vi haft vårt första ’lära-känna-möte’ på kontoret. De fick berätta om sig och sitt företag, och jag presenterade Wrapp, gav de en bild av mitt arbete och lite idéer jag redan hade kring deras företag. Kul grej och kul gäng! Älskar att ges möjligheten att hjälpa och inspirera andra. Det ger mig energi och gör mig väldigt varm inombords. 

Efter mötet körde vi en liten photo shoot, kramades och sa hej då. När de gått skulle såklart kollegorna retas lite.. ”För en gångs skull såg du faktiskt äldst ut”. Sant. Jag är alltid yngst, men gillar det. Heja unga kvinnor! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!