Förlåt för frånvaro och jobbsnack, men vi lanserar idag!

Den här bilden heter ”Nordea_Launch” på min dator. Typ som allt annat också heter en dag som denna. 

Kikar bara in och säga hej från ett svettigt Wrapp

Vill be om ursäkt för min frånvaro som varit under de senaste dagarna, men det beror på att vi har haft vår stora lansering med Nordea idag. Det har varit massvis att göra dagarna innan, FULLT ÖS från klockan 8 idag när vi lanserade och så lär det bara blir ännu mer nu när nya Wrapp-användare forsar in. KUL! Vi alla är supertaggade (och nervösa såklart) på att se hur vår tjänst nu blir bemött. Än så länge har allt gått fantastiskt bra och förhoppningsvis fortsätter det så. Det bästa med massa nya användare, bortsätt från att det innebär att det går bra för Wrapp, är att min roll som Community Manager blir ännu mer central och tydlig. Äntligen kör vi på riktigt! 

Har du Nordea och vill shoppa smartare? Då borde du koppla ditt kort till Wrapp på momangen! Säger bara: J.Lindeberg, H&M, Wakakuu, FACE, Stylein, Carin Wester, Prime- och Phil´s Burger, Paradiset, Taco Truck, Giro Pizzeria och Miss Clara. Ni hör, helt OK varumärken. 

Nedan har vi filmen som jag spelade in med min gamla vän Edvin Kihlstedt och så fina Elsa Ekman i våras. Filmen visar lite hur Elsa använder sig av appen. Svårt att förklara på ett kul sätt i bara text. 

Behind the scenes. 

Talk to you later. Promise! 

PS. Idag ska jag få mitt FÖRSTA matbud till dörren. Så spännande! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!