En ensam och lugn helg väntar. Vad händer då? Snapchat time!

Vad ska Henrietta Fromholtz hitta på i helgen?

Inget som stärker mitt varumärke på Instagram i alla fall. Jag har världens lugnaste och mest ensamma helg framför mig. Johan åker till London och lever loppan med Max medan jag stannar hemma och gör viktiga saker som man annars aldrig hittar tid till. Äntligen ska jag ta tag i att packa upp alla mina flyttväskor, städa lägenheten, jobba med Wrapps sociala medier, blogga och  S O V A. En lunch och ett glas vin ska jag nog lyckas klämma in ändå. Och god mat såklart. Låter ju förjäkla tråkigt, men jag ser verkligen fram emot en lugn, produktiv och ensam helg ändå. Det var länge sedan.

En sak som är säker är att min snapchat (@hfromholtz) lever livet när jag gör mindre roligare saker. Typ som min ensamma födelsedagsmorgon i somras… 

Ska ni göra något som är lite roligare? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!