Jag är en klocktjej.

Jag har aldrig varit en ’smyckestjej’ (till för ca. 2 år sedan, nu hänger det alltid glitter i öronen). Det enda smycket jag inte kunnat leva en dag utan är min Breitling. Stilren, snygg och är aldrig i vägen. Den har aldrig lämnat min arm förrens för några veckor sedan, jag har ju två nya bebisar som också behöver kärlek.

Jag älskar den vit-guldiga från Swatch som fick jag av J när han kom hem från Frankrike i somras. Världens snyggaste sommarklocka, tänk dig på en solkysst arm. Apple Watchen köpte jag här om veckan och den har sedan dess varit med mig varje dag. Jag är helt frälst och blir varje dag chockad av någon oupptäckt cool funktion. Utan tvekan den fräckaste prylen jag köpt på väldigt länge. Trodde att jag skulle bli en mer stressad människa av att jag aldrig skulle kunna koppla bort mail, sociala medier, samtal och sms, men helt tvärt om. Nu både ser jag och känner (den vibrerar) när något händer i klockan, och kan då lugna mig och strunta i att ta upp iPhonen. Tuffast är nog att jag både kan prata och smsa med den. 

Hrm… Undra vilken som kommer att få mest kel? 

(Den passar lika bra på oktoberfest som på startup-kontor) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!