En helg med mig själv som sällskap.

I fredags var jag slut som artist och människa. Kan inte minnas när jag senast var så trött i både kropp och psyke. Den senaste tiden har varit väldigt kul, men så hektisk att den varit osund. Först har det varit planering inför både Wrapps lansering och min egen oktoberfest, och i samband med det flyttade jag in i mitt nya hem, alltså hos J. Inte smart för fem öre. Det har nämligen inte funnits någon tid till att packa upp en enda flyttkartong, vilket i sin tur har lett till att jag inte funnit hamoni i varken jobb eller hemma i soffan. Nu i fredags var allt avklarat och jag pustade ut. Jag tog mig i mål och gjorde alla delar bra, festen blev megalyckad och lanseringen en succé. Hur bra allt än blev är det en sak som säker, och det är att det inte har inte varit en hälsosam period. Därför var jag vuxen och bestämde mig för att döpa helgen till ’återhämtning’.

J åkte till London och jag bestämde mig för att få ordning på vårt hem. Städa, packa upp alla kartonger, organisera i garderob och allt annat som hör till. Sa nej till alla förfrågningar, något jag för några år sedan aldrig hade vågat i rädsla för att verka tråkig. Tack gud för att den perioden är över.

Den här helgen handlade alltså om mig. Släppte telefonen och lät dagarna bli som en flera dagars meditation

På lördagen vaknade jag upp, käkade en lång frulle och satte sedan igång med städningen. Garderoben var viktigast, så började med den. 

Avbröt städningen, öppnade Snapchat och lekte Cribz.

Titta så fint det blev efter det. 

Efter en väldans många timmar i lägenheten kände jag att en promenad skulle göra mig gott. Drog på mig det skönaste jag kunde hitta, tog en selfie i spegeln och gick sedan in till stan. 

Ville hitta något fint klädesplagg men fastnade istället vid Other Stories pop up med blommor. Stan var annars inte kul och jag blev sugen på att gå hem igen. Därför gjorde jag det. 

Tänkte först vara lat och göra den klassiaka snabba tacon, men kände sen NEJ. Helgen handlade om mig och jag var fasen värd en godare middag än en svenne-taco på en lördag. Så jag köpte med mig lite svamp och ricotta hem. 

Stekte svampen… 

…och sippade på en Nespresso. Tog smaken jag fick med mig hem från fröken Fornis frukost för några veckor sedan. Mums på den! 

Av svampen blev det en öppen lasagne med ricotta och spenat. Så himla lätt och gott! En lasagneplatta på fat, allt gott och gojsigt på ena halvan och så viker du över den andra halvan.

Pyntade med min nötpesto och gosh så gott det var. Fortfarande väldigt ensamt och förbaskat skönt.

Efter en rejäl påse med choklad somnade gott gott bredvid min städade garderob. Var väldigt nöjd med min produktiva och lugna dag.   

Det blev söndag och jag gick till Balance. Det var länge sen jag var taggad på träning och det ville jag inte kasta bort. Det blev ett bra pass där jag körde massa övningar som Fannie Kamsportslabbet lärt mig. Kände mig som ett pro.

När jag kom hem var det dags för smyckeslådan. Helt klart den värsta delen i helgens städning. Så mycket pill!

Den här kvällen blev det den där tråkiga tacon och såklart den obligatoriska chokladen. Tittade på Solsidan och somnade sedan lycklig som en bebis. 

Måndag, hemkommen pojkvän och en MÅNDAGSPRESENT! Johan är bäst och det är faktiskt ingen protest. Helgen kunde nog inte sluta på ett bättre sätt.

Sorry för det mest deppiga och tråkiga inlägget någonsin, men jag behövde bara släppa allt och skita i allt som heter blogg och sociala medier. Det borde alla göra ibland. Nu är jag fylld med energi, känner mig taggad på livet och lovar att leverera. 

Har mycket bra på G till bloggen. Stay tuned! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!