En måndag i livet.

Igår avslutade jag dagen med ett Skype-möte med ett härligt gäng som pluggar marknadskommunikation i Jönköping. De har fått i uppgift att göra ett arbete om ett företag i sociala medier och har valt att skriva om Wrapp. KUL! Eftersom jag mer än gärna ställde upp på en intervju, tvingade jag de att ge tillbaka och ställa upp på en bloggbild. 

Fort jag kom hem hoppade jag i och testade mina UGGs som jag fått J på morgonen! De satt som en smäck. Killen var noggrann med att påpeka att han varit smart och valt den senaste modellen Cory. Gillade den väldigt mycket! 

Mer än nöjd och redo för mat. 

Vi båda var trötta och lite lata igår, så vi hade köpt med oss kallrökt lax och en färdig ingefära-sesamdressing från nya Urban Delis butik. Av det gjorde vi en matig och väldigt god sallad. Såsen från Urban var verkligen mums, så det blir dagens tips!

Mysigt att han är hemma igen. Eller alltså, han har bara varit borta i två dygn…. Men det är väl härligt att det två dygn kan kännas som en hel vecka. Det säger en del 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!