Hit me!

Mamma tycker att jag ser ut som en svamp i den här mössan och syrran ett blåbär, men jag tog på mig den ändå i morse. Är den inte gullig? Finns på H&M för den som är sugen. Nog om svamp, blåbär och min H&M-mössa. Ville egentligen bara säga hej och att jag är väldigt glad över att så många läser, mailar, ställer frågor och att många även börjat följa mig på snapchat. Ni är så fina. 

Förresten, har ni önskemål på inlägg? Då får ni gärna hojta till. Vill skriva om saker ni vill läsa om. Sitter just nu med flera matiga, men roliga, inlägg som efterfrågats. Allt ifrån mina frisyrer genom åren till min resa från 38 kg till människa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!