Svettig morgon @ Kampsportslabbet

När man börjat dagen med ett svettigt träningspass är det svårt att säga annat än “Vilken dag!” när man går och lägger sig. För er som är nya läsare kan jag berätta att kör jag och mina Wrapp-brudar just nu kör ett boot camp tillsammans med Super-PTn (och Metro Mode-bloggaren) Fannie RedmanKampsportslabbet. Hon tränar alltså inte bara superbloggare som Petra Tungården. Tidigare har det inte varit några som helst problem att vakna tidigt och gå dit, för har typ bott i porten bredvid. Men nu när jag flyttat till Kungsholmen blir det här boot campet lite mer av en process för en lat jäkel som mig. Därför har jag de två senaste gångerna tryckt på snooze när klockan ringt vid 06 och sovit vidare. Riktigt korkat! Det var SÅÅ nära att det hände idag igen, men tack vare att mitt gull drog mig upp ur sängen och följde mig hela vägen, hände det inte. Tack! Det gjorde att min dag blev så mycket bättre.

Ps. Om du tycker att träning är tråkigt borde du gå till Kamsportslabbet.

Jag och Anne var rätt nöjda efter passet och firade med lite dingel i stången innan vi gick till kontoret.

Innan vi gick ville Fannie visa vad hon kan hjälpa mig med. 

Men då visade jag att det inte behövs. Hehe. 

Då sa hon ”Du har rätt”. Ps. Ni hittar Fannies blogg här!

Jag har ju smått börja berätta om mitt tidigare liv som sjuk, och att allt började med att jag tränade galet mycket. Därför är jag noggrann med att ha lite distans till det. Tränar gör jag endast när jag känner för att göra det. Känner jag aldrig för det får jag pusha mig själv lite (som i morse), för träning får mig ändå att må väldigt bra. Ville bara säga det. För detta inlägg vill jag inte ska pressa någon till träning. Jag är egentligen en liten latmask 😉 

Jaja, nog om träning. Ska strax lämna Wrapp och promenera bort till Zink som bjuder på en AW med Lollo.

Talk to you later <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!