Jag älskar att jag är en klippa på både Instagram och Snapchat.

Igår avslutade jag den ’lilla lördagen’ med att möta upp Lollo för en mysig after work på Zink. Där satt vi några timmar och varvade tjejsnack med rödtjut. Mest tjöt om det härliga livet, men något vi också snackade om var det här med sociala medier, om skiten man får när man är aktiv i kanaler som Instagram och Snapchat. Lollo är som jag, alltså rätt flitig på Instagram, så det var intressant att höra om hennes upplevelse av skitsnack och se om den var lik min. Såklart den var. SUCK! 

Jag blir förbaskat trött på att det finns så många som fortfarande inte fattar att personer de ser som ”löjliga” och gärna snackar skit om, egentligen bara är smarta. Att lägga tid på skitsnack om en sådan sak är både taskigt, pinsamt och väldigt omodernt. Har man inte fattat möjligheterna med dessa kanaler än är man rätt dum tycker jag. Alla kanske inte vill, men då ska man ändå inte ge sig på andra.  

Som tur är upplever jag knappt något skitsnack längre. Jag tror att det beror på att jag sedan en tid tillbaka slutade bry mig om vad andra tycker och tänker, vilket fler måste börja göra. Jag får nämligen ofta höra många som säger att de skulle vilja starta en blogg, men att de inte vågar. Och anledningen till det är oron över vad omgivningen ska tycka. Känner du igen dig? Testa då att fråga dig själv – Varför vill JAG göra det här och vad ger det MIG? Mitt svar blir: Jag gör det för att det är kul, jag bygger mitt varumärke, jag lär mig mer om sociala medier vilket underlättar mitt jobb, jag får ett större kontaktnät som alltid är bra att ha och så fotar jag mer, vilket ger mig en schysst minnesbank. Inget jag tackar nej till.

Avslutar med att säga – Våga gör det du vill och var stolt över det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!