Social Media Party – Köp en ticket vettja!

Den 5e december ska jag för typ tredje gången i mitt liv få känna mig som en riktig bloggare. Då är det nämligen dags för ’Social Media Party’ som mina fina kollegor här på Devote snickrat ihop. “Snickrat ihop” lät kanske löjligt, det är faktiskt årets största event inom sociala medier. Jag älskar att temat för dagen är ’Härligt’, det är ju mitt absoluta favoritord. Nästa vecka träffar jag mina Devote-brudar för att brainstorma fram hur vi ska göra denna dag just riktigt härlig

Det roliga med Social Media Party är att Du kan komma och hänga med typ alla dina favoritpersoner inom sociala medier. Jag vet att det kanske inte är jag, Henrietta Fromholtz, som är dagens mest eftertraktade person, men jag är i alla fall där i rollen “bloggare som ska träffa läsare”. Och vill du hänga med mig är du mer än VARMT välkommen! 

Här kan du läsa mer och köpa din biljett <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!