Jag och Wrapp ger dig en liten present.

Jag tror ingen kunnat undgå att jag jobbar som Community Manager på startup-bolaget Wrapp. Wrapp som i världens bästa shopping-app 😉 Eftersom jag kan och vill har jag fixat ett litet specialerbjudande till er som signar upp. Se längst ned i inlägget.

Har du Wrapp kan du ta del av grymma erbjudanden från massa bra varumärken. Jojo, bra varumärken säger väl alla, men för att du ska förstå HUR bra måste jag nämna några av alla hundra vi har. Vad sägs om Stylein, FACE, Wakakuu, J.Lindeberg, H&M, Carin Wester, Prime Burger, Taco Truck, Corinne & Friends och Miss Clara. Vi snackar bra grejer! Du kommer alltså inte få erbjudande påfiskspa eller någon elektronisk öppenspis med fjärrkontroll’.

Vår app kopplas idag till ett betalkort, antingen till ett kontokort från Nordea eller så ansöker du om ett nytt kreditkort från re:member via appen. Hur funkar det sen då? Jo det ska jag nu förklara för er som har Nordea eller kan tänka er ett kreditkort från re:member.

I min Wrapp-app tar jag del av alla erbjudanden. De erbjudanden jag sett kopplas sedan automatiskt till mitt kort, och efter det kan jag lägga ned telefonen. På bilden har jag precis upptäckt ett soft erbjudande från Taco Truck. HURRA! 

Säg att jag istället väljer att utnyttja mitt erbjudande på GRILL i Stockholm. Då går jag dit, beställer och äter min mat. Efter det betalar jag som vanligt med mitt kort och får en pling i mobilen som ni ser på bilden. Pengarna sätts då tillbaka på mitt konto helt automatiskt OCH så har jag här låst upp ett nytt erbjudande. I detta fall en helt gratis biobiljett. Tackar tackar! Ps. Du kan låsa upp erbjudande var som helst, det är inte bara vid köp hos något av våra varumärken.

Skulle kunna bubbla i evigheter om hur det funkar då det finns flera fräcka funktioner som låter dig spara pengar när du shoppar. Men des kan du upptäcka snabbt själv. Registrerar du dig den här veckan bjuder vi dig på 100 kr på valfri bio och biograf.

Ladda ned appen, skriv in promokoden LIGHTS och koppla sedan ditt kort. Klicka HÄR för iPhone och HÄR för Android

Om jag inte varit tydlig kan du gå in HÄR och läsa Pelle Tamlehts idiotsäkra tutorial. Den är orimligt tydlig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!