Min morgon.

Idag vaknade jag till: ”Du har en liten vardagspresent någonstans här hemma. Inte fågel och inte fisk. Var så god att börja leta”. Inne i ugnen fann jag en vetevärmare som jag tjatat så mycket om. Min kille är bäst på att göra mig glad varje dag. För det mesta genom att bara vara MIN, men väldigt ofta överraskar han mig såhär. Gullungen! 

Blev riktigt nöjd (hör inte till vanligheten.. Vidrigt morgonhumör) och gjorde mig redo för jobbet och satte på mig lurarna.    

Som alltid när jag behöver lite extra pepp vred jag upp Sean Paul på högsta volym, pussade på honom och gick ut i kylan. 

Och nu klev jag precis in i ’The War Room’, mitt och Lisas nya superkontor. Vi två är de enda som jobbar med marknadsföringen här på Wrapp och har en himla massa att göra fram till årsskiftet. Det händer ju grejer hos oss och det har därför anställts en himla massa stjärnor, vilket har bidragit till stök och trängsel. Så för att vårt lilla ’team’ ska kunna fokusera och leverera tog vi i måndags beslutet att ta över ett av våra få mötesrum här på kontoret.  

 Nu är det bara vårt och såhär härligt ser det ut hos oss just nu. Vi har roddat en egen fruktskål, pyntat med blommor och tänt doftljus. Rummet har helt klart förvandlats till den bästa platsen på hela Wrapp. Nästa steg i vårt pynt är lite ’inspirational quotes’ på väggarna. Det ska vara gosigt att kriga för succé! 

Förresten! Igår gästade jag en podd och snackade sociala medier och självförtroende. Ska berätta mer om det! 

Talk to you later raringar <3  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!