5 snabba – Första jag tänker på när jag säger:

EN LÅT

Underbara Flaws med Bastille. Perfekt att spela på vägen till jobbet eller skolan. 

 

ETT MINNE

Dagen då jag examinerades från världens bästa kommunikationsskola. Jag fick ta emot pris för mitt slutprojekt, ett stipendium från chefsnätverket Close och dansa hela natten lång med ett stort gäng nyfunna bästa vänner. Mycket kärlek till denna dag.   

 

EN STYLE

Den enda ’stylen’ jag tänker på just nu är GALA. Gala gala gala. Den 5 december ska jag nämligen gå på Social Media Gala, festen som kommer att hållas på kvällen efter Social Media Party. En dröm vore att se ut som Malin Buska gjorde på ELLE-Galan.

 

EN MATRÄTT

Home made dumplings <3

 

EN YOU TUBE

 

Pellen productions står alltid som ’recommended’ på min YouTube. Jag känner mig som hemma när jag hör de prata och så får de mig alltid att skratta till tårar. Tack för att er YouTube-kanal finns. 

 

EN RESA

Min magiska vecka med bästis på Ibiza och Porto Cervo. Ta mig tillbaka tack! 

Hämtade listan från Flora

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!