Babba Canales.

Ni är många som bett mig skriva mer om mitt arbete på Wrapp och om karriär i stort. Jag blir lika glad varje gång, jag älskar ju mitt jobb och frågor om karriär är något som ligger mig varmt om hjärtat. Flera har frågat om hur jag tagit mig dit jag är i dag, hur jag hanterat motgångar och bett om konkreta tips på hur man kan hantera situationen när man hamnat på en pissig arbetsplats. 

Ett inlägg om detta kommer inom kort, men så länge tänkte jag tipsa er om fantastiska Babba Canales som igår medverkade i TV4 Nyhetsmorgon. Jag har följt henne under en lång tid och tycker hon är en himla tuff tjej. Blott 24 år, alltså lika gammal som mig, och har nyligen flyttat till staterna för att anta rollen som Marketing ManagerUber New York. Riktigt ballt! Titta på klippet och lyssna till hennes succétips. Jag håller med i det mesta, men exakt vad tycker kommer ni att kunna läsa här på bloggen i dagarna. 

Ett litet tisdagstips från mig! Hörs later <3 

Ps. Det är väldigt kul att det kommer in så många praktik- och jobbansökningar till både min och Wrapps jobbmail från er som läser min blogg. Vi blir väldigt glada och smickrade. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!