Den Stora Stickningen

Till förmån för Röda Korsets besöksverksamhet för och med äldre gör jag detta inlägg i samarbete med innocent. Kampanjen heter “Den Stora Stickningen” och går ut på att man ska sticka en gullig liten mössa och sedan skicka den till innocent som då sätter den på en av sina juiceflaskor. De mössklädda flaskorna börjar säljas i februari och för varje såld flaska med mössa skänker de 2 kronor till Röda Korsets besöksverksamhet för äldre. 

När jag läste om kampanjen blev jag extremt stick-sugen. Jag vill absolut inte att min mormor och farmor ska känna sig ensamma när jag inte är hos dem, och jag vill heller aldrig behöva känna min ensam när jag väl sitter på ett äldreboende. Ingen ska behöva göra det. Därför tänker jag sticka en minimössa nu i helgen. Det såg faktiskt väldigt mysigt ut när mina vänner Michaela och Margaux gjorde det i videon ovan.

Läs mer HÄR och sticka en mössa du också. Alla är varmt välkomna hem till mig och min syjunta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!