Purple Wednesday

Idag glider jag runt i mitt favorit-set från H&M. Det finns nog inget jag älskar så mycket som attt gå klädd i ett matchande set, gärna i form av en kavaj och schysstare byxa. Jag har många set i garderoben, men känner ständigt ett sug efter fler. Just nu skulle jag gärna vilja slå till på det HÄR setet från Stylein. Yum! Kanske att jag går dit redan idag och använder erbjudandet jag fått i min Wrapp-app.

Jaja. Nu måste jag sätta igång med ett exempelmanus till ett podcast-samarbete vi ska spela in i veckan. Det är en av alla tusen grejer vi har på agendan just nu. Det är en spännande Wrapp-jul på G! 

Hörs later darlings <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!