Today at work.

Hej bloggen som får lida lite nu när det är fullt upp på Wrapp inför julens alla händelser. Jag kommer inte heller undan jobbet när jag väl kommer hem då digitala kanaler lever dygnet runt. Idag har vi fortsatt planeringen inför vår storslagna ‘X-mas Calender’, skrivit pressmeddelanden, manus inför kommande podd-samarbete och spikat andra roliga marknadsaktiviteter vi ska genomföra under december månad. Det är mycket men väldigt kul. Extra kul när man har var sin Apple Watch 😉 

Fick en liten jobbpaus när jag svängde förbi Devote-kontoret för att snacka lite detaljer kring Social Media Party med Michela. Oj oj oj, de har fixat allt så galant att du bara inte får missa det. Den 5e december kommer att bli succé! Jag vill gärna träffa er, se och höra vilka ni är. Så köp er en biljett HÄR!

Efter Social Media Party kom vi in på ett ämne jag berört ett flertal gånger här i bloggen och som ni bett mig skriva mer om. Det här med att följa sitt hjärta och våga göra osäkra karriärsval. Vi kom in på det med tanke på att Michaela precis sagt upp sig efter väldigt många år på Devote. Det är väldigt modigt, helt plötsligt ska hon stå på helt egna ben. Tänk om något går fel? Eller som när jag satte ned foten framför min tidigare chef och lämnade arbetsplatsen där jag inte mådde bra och blev utstött. Hur många månader skulle jag behöva traska runt utan lön? Kunde jag ens få ett nytt jobb? Intressant att höra hur andra tänker och agerar här. 

Snacket påminde mig om att jag vill och måste skriva mer om detta. Jag lovar er. Min historia och tankar kommer i veckan!

Puss på er. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!