Den ”senaste” listan.

Min senaste skärmdump i telefonen:

Jag har alldeles för många skärmdumpar i min lur, det är ju en hel del som måste sparas. Allt i från smart och inspirerande marknadsföring till snygga saker jag vill/måste köpa. Den här bilden på Pernilles instagram är den senaste, tyckte hon var så snyggt klädd. Söt, casual men tuff. Ska copa den outfiten tänkte jag. 

Min senaste lyssnade podcast:

Fredagspodden med Hannah och Amanda. Älskar när jag inte hunnit lyssna på fredagen och får lyssna ikapp på en tråkig tisdag.

Mitt senaste skickade sms:

”Absolut! Jag ringer efter jobbet <3" till min vän Caroline Wennerberg som älskar när jag ringer. 

Min senaste postade bild på Instagram:

Jag har ju två instagrams och den senaste jag uppdaterade var Wrapps. En påse som säger ”Shopping is cheaper than therapy”. Älskar att jag själv kommenterat på bilden. Vad gör man inte för Wrapp? 

Mitt senaste inkommande messengermeddelande:

“Då satar vi på januari tycker jag! Hör av mig till dig i början av januari så bokar vi in något som passar. Kram kram!” Från en tjej som vill ha med mig i hennes Youtube-kanal. Vi ska snacka igenom det över en fika först. Trevligt!

Min senaste taggade bild på Facebook:

Det är ju typ bara jag som jobbar facebook bland mina vänner, så om jag ska ta en bild jag själv inte lagt upp är det denna som min vän Malin la upp när jag fyllde 24 <3

Min senaste pinnade inredningsbild:

Den här pinnade jag för några dagar sedan. Den har nog pinnats av de flesta, även av mig tidigare. Men hittade den inte och pinnade därför om den. Jag vill bo i detta rum, och kanske byta ut soffan till en blå sammetssoffa. 

Mitt senaste skickade mail:

“Hej! Just nu får jag in väldigt mycket frågor rörande ‘rewards’ och klockan som tickar ned. Många tror att erbjudandet slutar gälla när klockan är nere på 0. Översätter man copyn på google translate, vilket säkert många gör, är det lätt att användaren fattar fel. Se bifogad bild.” Feedback från mig till app-teamet.

Mitt senaste fynd:

Mina gubbskor från H&M som jag köpte i lördags. 

Min senaste tv-obsession:

Skäms över mitt svar, men just nu går det inte en dag utan att jag längtar till kvällens Paradise Hotel-avsnitt. Har inte tittat på flera år, men nu är jag tillbaka… 

Mitt senaste inkommande what’s app:

“Jag kan inte! Ska på Bond-mingel. Men joinar mer än gärna nästa gång :)” i gruppen med alla mina Berghsbrudar. Det var från Hanna som inte kan äta middag med oss ikväll. Buhu!

Min senaste använda emoji:

En champagneflaska, vindruveklase och så en melonbit. De var till Rytter och rörde hennes instagram.

Min senaste taggade bild på Instagram

Mr. Rogebrant försöker hänga med i Instagram-svängarna. Just nu jobbar han mycket emojis och för övrigt så var det inte en pyjamas, det var ett snyggt set från Zara.

Min senaste anteckning i telefonen:

Hade inte datorn med mig när jag träffade Forni, då blev det att anteckna i mobilen. Annars lite smått och gott, allt från jobb till shopping som ni ser. 

Min senaste att följa på Instagram:

@Johansmodeblogg En härlig snubbe jag träffade när jag drack whisky på Anglais för några veckor sedan.

 

Snodde listan från Elsa B. Ikväll ska jag kramas, äta och prata ikapp med mina berghs-ladies <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!