Helgen utan min Canon, den var riktigt lugn den.

Helgen började med att min gulliga kollega Allie kom in i mitt och Lisas lilla ’War Room’ och överraskade oss med två raw food-bakelser hon hade bakat. Är inte mycket för raw food då jag inte gillar smaken av rena nötter, men denna var god. Älskar att jag har så fina och peppande kollegor! 

Smsade lite med Sofia Wistam som precis hade spelat in sin podd tillsammans med Pernilla. De pratade Wrapp och hon ville bara informera om hur det gick. Tips! Lyssna på Wahlgren och Wistams podd, de bjuder nämligen på 100 kr till dig som inte hunnit signa upp för Wrapp än. 

Efter jobbet sprang jag in på H&M och råkade bli kär i en jacka. Tyvärr lät jag den hänga kvar… (Den var slut när jag väl skulle köpa den på lördagen)

Min intensiva jobbvecka visade sig på vägen hem och kände ingen lust alls att ställa mig vid spisen. Så jag stannade till på Maxos och köpte med mig en falafeltallrik som blev fredagens middag. Efter det slängde jag mig i soffan, slog på Idol och myste ned mig under en filt med en påse choklad

Runt 23 satte jag på ugnen och värmde på min vetesäck. Kroppen och huvudet ville sova och vetekudden fick mig att somna som en stock. 

Hello Saturday! Vaknade med en härlig lördagsfeeling och pinnade den här bilden innan jag tog mig in till stan och Balance

Har precis upptäckt kompressionsstrumpor och jag älskar det. Har hört att de egentligen bara ger effekt för eliten, men de ger mig i alla fall känslan av att jag orkar mer.

 

 När passet var över njöt jag av bastun innan jag gjorde mig i ordning och fick feeling för selfies. Hann knäppa 20 stycken innan en kvinna kom in och skulle byta om. Då lade jag ned och lämnade Balance för shopping. 

 Sprang bland annat in på Aplace och testade dessa skönheter från BACK. Satt skönt och lätt på foten, typ den perfekta vardagsskon. Ska lura några dagar innan jag slår till. Är lite osäker på om jag kan klä upp en futuristisk sko som denna… 

Var som vanligt inne på Posh och fann soffan vi måste ha i vår nästa lägenhet. Har tidigare varit inne och sneglat på den mörkblå, men den här känns tuffare. 

 

Sedan trillade ett sms från Ebba in där informerade om att hon var sugen på vin. Gabbi svarade snabbt och kände det samma. Då blev jag också sugen. 

Så vi möttes upp för att stilla vårt sug tillsammans. 

 

Ebba berättade om dagens flytt till nya lägenheten och om lunchen på Birka Pizzeria. Gabbi på bild kontrade och berättade om hennes ostronlunch och visade sedan upp tre stora buketter med rosor som hon fyndat.

Vi snackade julklappar, drog historier som fick oss till tårar och planerade in roliga ’häng’ i våra kalendrar. Allt från ’vin- och traderakväll’ till skidresor och söndagsbrunch.   

 Efter det mötte jag upp en trött J för att åka hem och mysa.

Lyckades få med mig fyra välfyllda påsar hem och det blev modevisning fort vi kom innanför dörren. 

 Senare på kvällen hoppade vi i mjukisarna och åt sushi från ESA.

 

Runt 21 slog sötsuget till och det löste vi genom att ta svängen till 7-Eleven och Coop. Två stopp var ett måste för att jag inte skulle behöva sakna någon av mina favoritgodisar. 

Det blev söndag och jag började dagen med att möta upp StellaBroms. Vi började med en catch up…

…innan vi satte igång att leka med hennes kamera. Hur läcker är hon inte i sin nya hårfärg? Om jag ändå vågade.. 

Efter Stella gick jag till Joe and the Juice och gjorde en copy på lördagslunchen. 

Efter lunch och shopping promenerade jag hem för lite jobb i väntan på att få söndagssällskap av J.

När han kom hem låg detta och väntade på hans sida av sängen. Jag har alltid varit svag för killar i Uggs (Fråga mig inte varför) så jag gick och köpte ett par som en liten första adventspresent till honom.

På kvällen gick vi och handlade till kvällens middag, jag i min nya pyjamas. Hade riktigt mycket mysfeeling! 

J köpte nya tortillas men jag envisades med att vi skulle tömma frysen, så jag ställde mig och värmde upp massa minitortillas jag hittade.

När de var tinade och klara käkade vi beef taco. Kort efter kröp vi ned under täcket och kollade på Solsidan och käkade pepparkakor

Det var helgen med min iPhone. Riktigt jobbigt att vara utan kamera, måste köpa en ny innan helgen som bjuder på YOLOmiddag och Social Media Gala. Hoppas ni er helg var fin <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!