Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dagen hittills: Svett med Fannie och fluffig stil.

I morse var jag och svettades på Kamsportslabbet som varje onsdag. Älskar att jag har den timmen inplanerad varje vecka! Ni som följt mig sedan start har troligtvis hunnit greppa att den timmen är ett helvete just i stunden, men ger mig så mycket efter. Mitt tips till alla som tycker att träning är tråkigt är att gå dit och testa. Vanligtvis brukar det bara vara vi tjejer på Wrapp som kör, men nu mot slutet av vårt boot camp har även tech-grabbarna börjat haka på. Kul! Det blev bara ‘lite’ varmare i salen. Som vanligt körde vi en himla massa ben och armar, men idag blev det även lite mage som var en lätt match… Se bild 2 bara.

Dagen i övrigt då? 

Dagens frisyr: Utsläppt och ruffsigt efter morgonens träningspass. Det finns inga papiljotter på Kamsportslabbet.

Dagens smink: Inget som väldigt ofta. Jag brykar låta huden vila när jag ändå bara ska sitta på kontoret en hel dag. Idag hade jag heller ingen tid efter träningen – Hard work work @ Wrapp 

Dagens klädsel: Superchillad! Fluffig jacka från Amoress, gosig tröja från H&M Trend, svarta supertighta jeans och Uggs. Hela jag känner mig som en mysig toffla idag. 

Dagens händelse: Hittills har det inte hänt så mycket. Jag har suttit på jobbet och det enda som jag kan benämna som en ‘händelse’ var ett bud som kom. 

Dagens planer: Efter jobbet ska jag springa hem till min gamla lägenhet på Grevgatan och tömma det sista. Efter det ska jag hem och äta något ruggigt gott till middag och kolla på två missade avsnitt av Paradise Hotel.

Dagens vill ha: En resa till Maldiverna. Det är kallt och tråkigt ute! 

Dagens saknad: Min familj som är alldeles för utspridd för min smak. Stockholm, Linköping, Jönköping och Lund på fem personer… 

Dagens köp: En Vecko Revyn-tidning i hopp om att hitta en plocksida där de nämner Wrapp. Tyvärr fanns vi inte i detta nr, men lär väl komma med i nästa. Fick i alla fall en kajalpenna och lösögonfransar på köpet så jag ska väl vara glad ändå. Och så lite lunch på mitt favoritställe Matdistriktet.

Dagens telefonsamtal: Med min vän Malin som befinner sig på andra sidan jorden och gått och blivit charmad av någon australiensare. Ringde och bad henne lägga ned det ärendet direkt, jag vill ju ha hem henne i januari.

Ps. Blir så glad av alla mail jag får dagligen. Ni är fina ni! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind