Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Årets första julfrulle!

I morse var jag på en supermysig pressfrukost a.k.a julfrukost på Hotell Kungsträdgården som snyggingen Sarah Grundén bjudit in till. Kul att äntligen få träffa tjejen som jag visade upp på bild för frisören när jag kapade mitt hår för några år sedan. Hon presenterade vårnyheter från Real Techniques och gjorde det tillsammans med mitt hjärta Sandra som är Brand Manager för varumärket. Samtidigt satt vi andra och njöt av en riktigt julig frukost bredvid en fint pyntad gran. Fick sådan julfeeling när jag fick se frukostbuffén fylld med lussebullar, pepparkakor och pepparkaksmuffins. 

Bilder ovan: Anna-Karin på Metro Mode

Anna Kokotos, Hannah och Amandas älskling, blev kär i mina örhängen och bad mig ta av mig de innan jag gick. Hon behövde de till sin Instagrampost som ni kan se –> @ kokotosanna

Jag fick inte bara med mig en julklapp hem, utan en påse fylld med flera paket. I de låg det ett höst-kit, ett jul-kit och så ett eyeliner-kit. Nu har jag borstar att jag klarar mig några år framöver vill jag lova. Tack snälla Sarah, Sandra och Real Techniques för en underbar start på dagen!

Ps. Ursäkta den fruktansvärda kvalitén på bilder jag levererat den senaste veckan. Igår köpte jag mig äntligen en ny som ska invigas i morgon. Helgens festligheter kommer alltså att fångas på ett snyggare sätt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind