Part 1 of my super weekend – Friday nights YOLO Dinner

Igår fick jag min nya kamera vilket ledde till en hejdundrandes massa bilder under Social Media Gala. Därför tog jag beslutet att dela upp ’Min helg på bild’. Säg hej till min fredag! 

I fredags var vi bjudna hem på middag till min vän Maryam och hennes Jonas. Så efter jobbet började jag med att låta friösren kapa av mitt hår och efter det mötte jag upp J för att köpa något gulligt till värdparets lilla Colette, samt lite snacks att tugga på innan.  

Väl hemma smaskade vi salami, prociutto, brie och Mörsjödelis tunnbrödschips fram till att klockan slog 19.30. Då satte vi oss i en UBER och begav oss mot kvällens aktivitet. 

Blev varmt mottagen. Blev inte helt chockad, jag vet ju att Maryam gillar mig. 

Vi började med champagne, färgglada grönsaker och dipp ute i köket. 

Lilla bedårande Colette var med på håll och var svår att låta bli. Jag hängde mer än gärna med henne, allt för att för en stund få känna mig lite äldre.

Vi pausade med en rundvandring i deras fantastiska lägenhet. Maryam och Jonas har så fin smak på inredning och har precis allt jag vill ha i mitt nästa hem. En perfekt mix av modern lyx och gammalt, mycket Svenskt Tenn men fortfarande väldigt personligt. 

Lampan i köket <3 

När vi kikade på badrummet ville mina ladies ta en spegelselfie och det tackar jag såklart inte nej till. Skönt att veta att selfielivet kan fortsätta när jag är lika gammal som dem 😉

På tal om dessa brudar – Jag är så glad över att ha träffat dem! Snälla, givmilda, GALNA och otroligt inspirerande, sådana människor finner man inte runt varje hörn.  

Mitt emot mig under middagen hade jag de två som jag spenderar absolut mest av min vakna tid med. Till vardags var för sig, så det var härligt att få ha dem båda mitt emot mig på samma gång. 

Till förrätt fick vi det bästa jag vet – En toast skagen med löjrom. Den tog magen glatt emot! 

Efter det ville vi tjejer ta en gruppbild. Oftast hänger vi ju lite halvdanna i jobbsammanhang, så nu när vi var fixade och fina kändes det kul med en lite charmigare bild på oss tillsammans. 

Johan och Lisa

Jag hade Lisas Oscar till bordet. 

Och det var trevligt. 

Till varmrätt fick vi en perfekt tillagad köttbit med en tomatsallad och bönor. Mums! Det slår aldrig fel med en riktigt bra köttbit. 

Colette gav sig aldrig, hon skulle vara med från fördrink till efterrätt.

Självklart var det ingen som klagade. Här försöker J impa på mig genom att visa sig duktig med barn. 

Lagom till efterrätten kom Ted, som också är en kollega från Wrapp, och hans tjej Monika och gjorde oss sällskap. Ju fler desto bättre! 

”Hela middagen har varit nyttig, därför ska ni nu få dessert med extra allt!”

Vi fick en chokladtårta som vår sådär perfekt geggig, kex med goda ostar och glass från Taverna Brillo med den absolut godaste chokladsåsen jag ätit. TIPS! Den heter Calle och chokladsåsen och kommer från Cederströms

Kort efter middagen var jag tvungen att åka hemåt för att orka med Social Media Party dagen efter. Buhu! Jag gillar inte att allt kul ALLTID är inplanerat på samma dag/helg. 

Tack Maryam och Jonas för den bästa fredagskvällen på länge <3 I morgon kommer min lördag och söndag som ännu inte är slut. Just nu sitter sitter jag i soffan med ett glas glögg, lyssnar på julmusik och käkar pepparkakor i väntan på kvällens Mex-middag. 

Hoppas ni haft en bra helg och en helt underbar andra advent!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!