Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min torsdag i bilder.

I morse var det inte alls svårt att stiga upp när klockan ringde tidigare än vanligt. Jag kände jag mig extra glad och varm inombord, och det tack vare all kärlek jag fick skickad till mig igårkväll och som jag även möttes av när jag vaknade. Än en gång – Stort tack för alla värmade ord och ert stora engagermang! Del 2 kommer inom de närmsta dagarna.  

Startade dagen med att gå till Urban Deli dit vi (Wrapp) hade vi bjudit in ett gäng markandschefer och liknande roller till en “framtidsfrukost” tillsammans med fantastiskt duktiga Darja Isaksson. Darja är en råball tjej som bland annat blivit invald i regeringens innovationsråd. Hur fräckt är inte det? Älskar techiga brudar och känner att jag själv måste stäppa upp där. Mer om det i helgen, jag har nämligen planer 😉 

Medan vi käkade en god frukost snackade Darja om framtidens trender och hur digitala medier adderar ny betydelse till våra liv. Väldigt inspirerande och hade gärna hört henne prata i några timmar till. Självklart så snackade vi Wrapp också!

Jag älskar att börja vardagsmornar på annat ställe än vid skrivbordet. Det spelar ingen roll var, men en god frukost är ett måste. 

Efter frukost och mingel begav jag mig tillbaka till kontoret. 

Det blev dock ingen lång stund där, typ hissen upp och sedan ned igen. 

För jag kom på att jag skulle till vår partner Nordea och promota Wrapp på deras nya kontor. Här har vi deras nya och rätt trevliga matsal. Vissa dagar skulle det kanske vara trevligt att jobba på ett större bolag, i alla fall när det är lunch.

Hade såklart matchande polo i blått, allt för vår partner.

Övade på att se trevlig och härlig ut innan alla stormade in. ”Hej hej, har du hunnit ladda ned Wrapp än?” 

Efter jobbet gick jag till favoritstället Maxos och hämtade kvällsmat. Hade verkligen ingen lust att ställa mig vid spisen ikväll och så kunde jag heller inte hålla mig. Jag har nämligen gått och blivit beroende av falafel.

När jag kom hem fick jag se detta ståendes på köksbänken. ”För att du är du”. Ännu mer kärlek och då kom tårarna igen. Helt otroligt vilka fina människor jag har runt om mig idag, och jag är oerhört tacksam över det.

Men det var inte bara en blomma och ett kort, det låg även en eltandborste och en Paradisask. Haha! Jag som så länge gått och tänkt på att jag vill ha eltandborste, och nu fick jag en. 

Och nu har jag precis ätit upp den goda tallriken från Maxos som var himmelsk as always.

Det här var ett lite litet hattigt inlägg, värsta jag någonsin skrivit tror jag. Men jag har haft fullt upp idag och ville bara säga att jag lever. Nu ska jag gå och hämta min godispåse som står i kylen (älskar kall choklad) och slå på en mysig film. 

Kommer att somna så gott inatt, för att ni är bäst. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind