Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Otroligt tacksam!

Jag i chock och väldigt rörd idag. Efter att jag publicerat mitt intro-inlägg igårkväll om mitt tidigare liv med ätstörningar tog det inte lång tid innan ett hav av kärlek vällde in från alla olika håll. Jag var nervös igår innan jag publicerade, trots att det bara var ett ‘lättare’ intro på vad jag faktiskt ska berätta för er. Jag tänkte – Kommer någon att vilja läsa? Kanske scrollar man bara förbi? Och kommer de som faktiskt läser att bry sig? Jag blir alldeles varm i hjärtat av att ni, killar och tjejer, nära vänner och helt okända, har läst, engagerat er och visat att ni bryr er och tycker att detta är viktigt att prata om.

TACK till alla er som tagit sig tid att skriva sms och långa mail fyllda med kärlek – Det rörde mig till tårar.

Fan.. Nu gråter jag igen.

Reaktionerna fick mig att förstå att det faktiskt finns hopp om att detta går att förändra. Nu är jag mer peppad än någonsin på att berätta min historia från start till mål. Vad jag tänkte, hur jag gjorde och hur jävla vidrigt det var. Allt detta för att förhoppningsvis inspirera Dig som ibland går med osunda tankar, men även alla andra som faktiskt befinner sig i den påverkande omgivningen. 

Glöm nu inte att slänga iväg frågor om du har. Jag tänkte försöka baka in svar i min historia som kommer inom kort.

Tack igen och nu – Back to Work. Vi hörs vi lite senare <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind