Överväldigad och snabbspolning av de senaste dagarna.

God Morgon mina raringar!

Jag vill börja dagen med att ge er alla som besöker min blogg en stor varm kram. Jag befinner mig fortfarande i någon slags känslostorm, tårarna rinner för minsta lilla. Det räcker med att en kollega stiger innanför dörren och nämner gårdagens inlägg. Tack för att ni engagerar er och bryr er. Alla mejl ni skickat fyllda av kärlek har jag redan hunnit läst flera gånger om. Nu måste jag bara hämta andan och hitta tid att svara.

Det blev ju inget av “Min helg på bild” igår, jag gjorde plats för min historia istället. Men stora delar av helgen spenderade jag lugnt hemma vid datorn, jag skippade både partaj och luciamingel för att hinna få ihop min historia till er. Dagarna var i alla fall fina och såhär har de senaste dagarna sett ut i snabbspolning. 

Innan det blev fredag på riktigt spenderade jag några timmar hos vår (Wrapps) partner Nordea.

När klockan slog 17 gick jag och mötte upp Gabriella på Escalier för att skåla in helgen och hennes nya drömjobb!

Jag var glad för hennes skull och njöt av helgpulsen på uteserveringen. 

Efter några timmars tjejsnack åkte jag hem för att avsluta kvällen hemma i soffan med min favoritsushi och favoritkille <3 

Sedan blev det lördag och redan på morgonkvisten stod vi och roddade i köket. Vi väntade nämligen extra fint lunchbesök i form av J´s föräldrar, alltså mina svärföräldrar, som jag skulle få träffa för första gången. 

Vi bestämde oss för att bjuda på något som kändes väldigt oss och valet föll på dumplings. 

Dumplings med stora mängder koriander. 

Finns det en bättre krydda än koriander? Önskade att det inte var så dyrt så att jag kunde ha en kruka både i och på all min mat. 

Vi gjorde två sorter, den ena med nötfärs och den andra med kycklingfärs.

Kyckligen ångade vi..

…och biffen stekte vi i sesamolja. Bilden får tala för J´s talang för stekning. 

Maten färdig och de fina gästerna kom. 

Typ den godaste och trevligaste lunchen på länge. Minns inte senast jag åt en hemlagad helglunch. Kändes lyxigt! 

Igårkväll var jag lycklig och helt slut när jag kom hem. Lycklig och slut av alla glädjetårar som runnit längst mina kinder och av alla starka mail, mess och samtal jag fått ta emot under dagen. Victory-posen var solklar.

Vi firade dagen med take away från favoriten. Igen. 

Tjena tjejen med bordsskicket! Jag var inte i mitt härligaste sällskapsmode igår. Efter varje tugga var jag tvungen att pausa jag med att öppna mobilen för att ta emot all kärlek ni gav mig. Ni anar nog inte hur gott (och snabbt) jag somnade efter middagen. 

Nu sitter jag på jobbet, lyssnar på “Tänd ett ljus” och känner att livet är extra härligt. Ikväll ska jag äntligen få lite feeling för julen, det är verkligen på tiden. Julafton är ruggigt nära. Jag och mitt underbara startup-gäng ska ha julfest på Restaurang Spring, där ska vi äta gott, njuta av varandras sällskap och känna oss stolta över höstens framgångar. Längtar redan. 

Har ni hunnit få någon julfeeling än? Hur mår ni? Och vilka är ni som läser? Jag vill veta, är så nyfiken att jag spricker. 

Vi hörs lite senare <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!